• Portfolio

Wat heb ik gemaakt tot nu toe?

kinderwerkbankje
 • Kinder Werkbankjes

  Wilt u uw kind heerlijk laten timmeren en zagen? Want jong geleerd is oud gedaan!

Tafel Bank 'Eli
 • Bank 'Eli'

  Mooie zitbank voor bij uw eet tafel? Zonder rugleuning is deze bank makkelijk bezitbaar van elke kant.

decoratie-hout-bankjes
 • Decoratie meubelen

  Zoekt u decoratie voor in huis? Wij hebben van alles van Bankjes tot onderzetters tot raam decoratie.

zaagfiets
 • De zaag fiets

  De zaag fiets was een project van twee leerlingen uit 6 vwo van het Wartburg College locatie Guido de Bres. hun doel was om een zaag tafel te maken en een zaagblad te laten rond draaien om vervolgens hout mee te zagen. Zij zijn met de vraag naar ons toegekomen of wij wilden helpen en sponsoren. Uiteraard hebben wij ja gezegd en hebben we hen gratis hout geschonken en hebben hen aanwijzingen gegeven hoe ze het frame het best konden ontwerpen. Vervolgens zijn zij met een ontwerp naar ons terug gekomen en hebben ze met onze hulp de zaag fiets met tafel zaag gerealiseerd. Ze hebben de fiets gemaakt als Prototype voor in Burkina Faso waar een stichting de mensen daar hulp bied en werk voor ze regelt. De organisatie heeft de twee leerlingen benadert om een prototype te maken die ze ook in Burkina Faso zouden kunnen maken met de materialen die ze daar in het land hebben. De twee leerlingen hebben de fiets ook gepresenteerd en de organisatie was erg tevreden met het ontwerp. 

Overige ideëen

steiger houten bank lounge set eethoek

Lounge set

Heeft u wel een mooie plek in de tuin waar u van de zon geniet maar nog geen lounge set? Wij maken ze voor u op maat en maken alles naar uw wens!

europese eikenhout

Eikenhouten Salon tafel

Deze salon tafel is gemaakt van Europees eiken hout met industriële handgrepen. Het is een prachtige salon tafel met op de kops kanten en lade en in alle maten verkrijgbaar. 

binnen tafel en interieur

Eettafel

Pallethouten eettafel

Goede stevige tafel voor zowel buiten als binnengebruik.

 

vlonder van veen

Vlonder

Dit is een bankirai vlonder van 4 bij 3 meter. Bankirai hout heeft een gemiddelde levensduur van 20-25 jaar daarom gebruiken wij dat vaak als vlonder hout. Ook kunt u kiezen voor duurzame Douglas vlonderplanken maar die hebben een levensduur van 10-15 jaar.

Deze planken hebben 4 gleufjes, u kunt ook kiezen voor glad geschaafde planken.

moestuin in de hoogte

Balkon moestuin

Geen ruimte voor een moestuin? Wij maken een moestuin in de hoogte voor u zodat u ook op uw balkon een moestuin heeft of wilt u in de tuin wel een moestuin maar niet zoveel plek? 

planten bak

Bloemenbak Pallethout of steigerhout

Wij maken uw tuin helemaal af door mooie grote bloembakken. Van de bloembakken kunt u ook een mooie terras afscheiding maken.

Douglas veranda

Douglas veranda

Op palen verhoogde (ca. 50cm van de grond) Douglas veranda. Gebouwd op hardhouten azobé palen(ca. levensduur 25-30jaar), Douglas vlonder planken en een Douglas overkapping met Polycarbonaat kanaal dakplaten en transparante plexiglas ruiten. Inclusief heel de veranda en chalet aan de onderkant afgedicht met Zweeds Douglas Rabbat 'Potdeksel" delen.